Фенове За българския волейбол

За волейбол с бъдеще

Последни коментари в сайта

ton4eto72
Безпрецедентно решение на Върховния административен съд за статута на спортните федерации
Именно на това се надяваме и ние. Да популяризираме решението и да променим в дългосрочен план тази порочна практика. Съмняваме се, че министър Кралев ще се трогне особено, но готвим писмо до него именно в тази насока. Радваме се, че и в други федерации хората се борят. Проблемите са навсякъде едни и същи, за огромно съжаление. Надяваме се наистина нашето решение да помогне на вас и не само на вас. Следете ни, скоро ще има развитие по темата. И благодарим за добрите думи!
Rosko
Безпрецедентно решение на Върховния административен съд за статута на спортните федерации
Поздравления за последователността и търпението! Помогнахте и на нас. В Българска Федерация по Фехтовка всичко се води на тъмно от доста време. Имаме заведени дела по ЗДОИ, прекратени именно с мотива, че не се финансират изцяло от бюджетни средства. А уважаемия Министър, не хае. А напротив отпуска средства на спотни федерация преди да са си приели отчетите за предишен период!!! Той или не познава законите или отказва да ги прилага. Поискахме и чрез г-н Кралев по ЗДОИ документи, познайте, беше ни отказано, делото е във ВАС, насрочено повече от година по-късно или ще трябва да бъдем търпеливи до март 2017г. Спорта има нужда от крути мерки, за да стане спорт, а не мафиотска организация с подкрепа на администрацията наречена Министерство на спорта!
dilyana_k
Конгрес на ЦК на БКП или как се провежда ОС на БФВ
Жалко е, че всичко това все още се случва в 21ви век. А за 125-те лв. даже не трябва да се коментира...
Благотворителна инициатива на BgVolleyFans

Благотворителна инициатива на BgVolleyFans

Тази инициатива посвещаваме на нашия приятел Георги Варошкин. Един човек, който сме сигурни, че би бил много щастлив да помогне за сбъдването на една детска мечта.
Становище на ФБВ по проекта на ЗИД на ЗДОИ

Становище на ФБВ по проекта на ЗИД на ЗДОИ

В качеството си на организация, която работи в областта на спортните федерации и сред чиито основни цели е и повишаване на публичността и прозрачността в дейността им, за нас е от изключителна важност да изразим становището си по предложения ЗИД на ЗДОИ, като нашите предложения са провокирани от необходимостта да се преодолеят трудностите при прилагането на закона, най-вече по отношение на публичноправните субекти, каквито са спортните федерации. 
Сигнал до министър Раданова за проверка на цялостната дейност на БФВ

Сигнал до министър Раданова за проверка на цялостната дейност на БФВ

На 16.09.2014 г. внесохме в деловодството на Министерството на младежта и спорта (ММС) пространен сигнал, съдържащ девет страници изложение на факти и обстоятелства в дейността на БФВ, които изискват детайлна проверка от страна на Инспектората на Министерството.