Фенове За българския волейбол

За волейбол с бъдеще

Благотворителна инициатива на BgVolleyFans

Сдружение „Фенове ЗА българския волейбол“ е организация, бореща се за промяна на начина на управление на любимия ни спорт. Провокирани през 2012 г. от поведението и думите на Радостин Стойчев и Матей Казийски, ние и до днес продължаваме да стоим твърдо зад тях и да се борим срещу порочните практики, които прогониха двамата Големи. Създадената от тях школа е прекрасна инициатива, в чието бъдеще ние дълбоко вярваме и която искаме да подкрепим. Затова решихме да подпомогнем едно дете, като сбъднем една негова мечта. Избрахме Калина Станимирова - възпитаник на школата. Заради нейната упоритост и постоянство, и заради успехите й на игрището. Решихме да дарим сумата, необходима й за участие във волейболния лагер, организиран от Академия „Стойчев - Казийски“, като по този начин се надяваме да поощрим отдадеността и таланта, трудолюбието и целенасочените усилия, които са гаранция за бъдещи успехи.
Тази инициатива посвещаваме на нашия приятел Георги Варошкин. Един човек, който сме сигурни, че би бил много щастлив да помогне за сбъдването на една детска мечта. В негова памет имаме намерение да продължим да организираме кампании, които да подпомагат различни каузи, свързани с талантливи деца. Скоро на нашия сайт:www.bgvolleyfans.org ще бъде разкрита секция за дарения, където всеки ще има шанс да се включи в нашите инициативи.
Желаем на Калина много прекрасни изживявания на лагера и се надяваме един ден да я гледаме по големите състезания!

П.П. Част от дарените пари (205 лв.) са предоставени от БФВ на наши членове, които взеха участие като пълномощници на последното Общо събрание на федерацията. Както знаете, на присъстващите клубове бяха раздавани пликчета с по 125 лв., предвидени за покриване на „пътните разходи”. Категоричното ни мнение е, че тези безотчетни средства биха могли да отидат за ДЮШ или по друг начин за развитието на волейбола. Със съгласието на представляваните клубове, запазихме парите, за да ги дарим при подходящ случай. Сега те отидоха точно там, където би следвало да им е мястото. При талантливите деца.

За да не пропускате нищо от BGVolleyFans, харесайте страницата ни във фейсбук тук.

Коментари

Приложени документи

Няма приложени документи

Подай сигнал

Подай сигнал

Има казус на, който мислиш, че трябва да обърнем внимание? – Подай сигнал!

Последни коментари в сайта

ton4eto72
Безпрецедентно решение на Върховния административен съд за статута на спортните федерации
Именно на това се надяваме и ние. Да популяризираме решението и да променим в дългосрочен план тази порочна практика. Съмняваме се, че министър Кралев ще се трогне особено, но готвим писмо до него именно в тази насока. Радваме се, че и в други федерации хората се борят. Проблемите са навсякъде едни и същи, за огромно съжаление. Надяваме се наистина нашето решение да помогне на вас и не само на вас. Следете ни, скоро ще има развитие по темата. И благодарим за добрите думи!
Rosko
Безпрецедентно решение на Върховния административен съд за статута на спортните федерации
Поздравления за последователността и търпението! Помогнахте и на нас. В Българска Федерация по Фехтовка всичко се води на тъмно от доста време. Имаме заведени дела по ЗДОИ, прекратени именно с мотива, че не се финансират изцяло от бюджетни средства. А уважаемия Министър, не хае. А напротив отпуска средства на спотни федерация преди да са си приели отчетите за предишен период!!! Той или не познава законите или отказва да ги прилага. Поискахме и чрез г-н Кралев по ЗДОИ документи, познайте, беше ни отказано, делото е във ВАС, насрочено повече от година по-късно или ще трябва да бъдем търпеливи до март 2017г. Спорта има нужда от крути мерки, за да стане спорт, а не мафиотска организация с подкрепа на администрацията наречена Министерство на спорта!
dilyana_k
Конгрес на ЦК на БКП или как се провежда ОС на БФВ
Жалко е, че всичко това все още се случва в 21ви век. А за 125-те лв. даже не трябва да се коментира...

Подай сигнал