Фенове За българския волейбол

За волейбол с бъдеще

България - Франция, полуфинал Европейско първенство по волейбол, София, 17.10.2015 г.

България - Франция

СТРИЙМ

СТРИЙМ

СТРИЙМ

СТРИЙМ

България победи Германия за втори път с 3:0 гейма и се класира за полуфиналите на Европейското първенство по волейбол в България и Италия. Мачът ще се състои на 17ти октомври от 20:45 часа в София в зала арена "Армеец", където лъвовете ще се изправят срещу отбора на Франция. Другият полуфинален мач е от 17:45 часа между Словения и Италия. 

Харесайте страницата ни във фейсбук, за да не пропускате нищо от BGVolleyFans тук.

Коментари

Предстоящи събития

Последни коментари в сайта

ton4eto72
Безпрецедентно решение на Върховния административен съд за статута на спортните федерации
Именно на това се надяваме и ние. Да популяризираме решението и да променим в дългосрочен план тази порочна практика. Съмняваме се, че министър Кралев ще се трогне особено, но готвим писмо до него именно в тази насока. Радваме се, че и в други федерации хората се борят. Проблемите са навсякъде едни и същи, за огромно съжаление. Надяваме се наистина нашето решение да помогне на вас и не само на вас. Следете ни, скоро ще има развитие по темата. И благодарим за добрите думи!
Rosko
Безпрецедентно решение на Върховния административен съд за статута на спортните федерации
Поздравления за последователността и търпението! Помогнахте и на нас. В Българска Федерация по Фехтовка всичко се води на тъмно от доста време. Имаме заведени дела по ЗДОИ, прекратени именно с мотива, че не се финансират изцяло от бюджетни средства. А уважаемия Министър, не хае. А напротив отпуска средства на спотни федерация преди да са си приели отчетите за предишен период!!! Той или не познава законите или отказва да ги прилага. Поискахме и чрез г-н Кралев по ЗДОИ документи, познайте, беше ни отказано, делото е във ВАС, насрочено повече от година по-късно или ще трябва да бъдем търпеливи до март 2017г. Спорта има нужда от крути мерки, за да стане спорт, а не мафиотска организация с подкрепа на администрацията наречена Министерство на спорта!
dilyana_k
Конгрес на ЦК на БКП или как се провежда ОС на БФВ
Жалко е, че всичко това все още се случва в 21ви век. А за 125-те лв. даже не трябва да се коментира...

Харесай ни във Facebook