Фенове За българския волейбол

За волейбол с бъдеще

Важни мнения

Мнения

Малко известни факти за проф. Огнян Герджиков

сме се обръщалиОт вчера България има нов служебен премиер. Проф. Огнян Герджиков е познат в публичното пространство основно като уважаван юрист. Различните аспекти на политическото минало на премиера не са предмет на тази статия. С нея искаме да изразим острото си възмущение от избора на проф. Герджиков за този пост. Твърдим, че професорът е лице, което не уважава съдебната система в Република България, поведението му е подигравка с гражданското общество и неговите права, а възможността му да взима самостоятелни решения е силно под въпрос. Това ни убеждение се дължи на съвсем конкретни факти.

Александър Кирицов: Мнението на НСА се взема само проформа от институциите

През изминалата седмица ви представихме първата част на интервюто с Александър Кирицов - 28-годишен, студент по “Адаптирана физическа активност и спорт” в НСА. Предстои му дипломиране  през месец октомври тази година. От 2012 се занимава с доброволческа дейност, свързана с хора в неравностойно положение. Участва активно в защита правата на хората със специални нужди и развива различни видове адаптирани спортове.

Представяме ви втората част на интервюто:*

Александър Кирицов: Личната самоинициатива е в основата на работата в НСА

Представянето на родните спортисти в Рио ни провокира да потърсим причините за настоящото състояние на българския спорт. Решихме най-напред да разберем какво се случва в Национална спортна академия "Васил Левски" - мястото, където следва да се изграждат бъдещите треньори и учители по физическо възпитание. Потърсихме мнение от извора и ви представяме гледната  точка на Александър Кирицов - 28-годишен, студент по “Адаптирана физическа активност и спорт” в НСА. Предстои му дипломиране  през месец октомври тази година. От 2012 се занимава с доброволческа дейност, свързана с хора в неравностойно положение. Участва активно в защита правата на хората със специални нужди и развива различни видове адаптирани спортове.*

Представяме Ви първата част на интервюто**:

Цената на Олимпийските резултати

Олимпиадата отмина, дойде време за равносметки и анализи. Според повечето българи – получихме поредното и очевидно потвърждение, че спортът ни е затънал дълбоко. Според министър Кралев – поводите за гордост от представянето са огромни на фона на дребния калибър на държавата ни.

За Олимпиадата в Рио – с горчивина

Кресен Карлев: „Не сме в такова състояние като икономика, че да изискваме максималното от нашите спортисти“

Най-четени мнения

Никога повече Матей Казийски

Никога повече Матей Казийски

Пише ви едно пораснало момче, чиито мечти бяха погребани (не преувеличавам) от вас. Започвам това писмо по този зловещ начин, за да ви накарам да го прочетете докрай. И така, нека да започна по реда на събитията.
Извинявайте!!

Извинявайте!!

Започвам да пиша без дори да знам точно какво искам да ви кажа. Наистина сигурно ще ме сметнете за луд, който пак е решил да ви занимава с безхаберното си мнение, за което никой не се интересува. Все пак съм длъжен да опитам, защото...
Кое е истинското лице на българския национален отбор по волейбол?

Кое е истинското лице на българския национален отбор по волейбол?

Двуличие или лицемерие?Е, не. Чак до там не са стигнали всенародните ни ЛЪВОВЕ, но въпросът е какво са всъщност, и на кое от двете им лица да вярваме? На това от мача им с Германия или на това от мачовете с Чехия и Холандия?
Защо не се връща Матей?

Защо не се връща Матей?

След като Пламен Константинов беше назначен за старши-треньор на мъжкия национален отбор по волейбол, очакванията за бързо преодоляване на кризата, в която тимът изпадна, значително нараснаха. В оборот отново влезе името на Матей Казийски, на когото се възлагат надежди да направи компромис и да се завърне в националния отборна България.

Последни коментари

Никога повече Матей Казийски
Никога повече Матей Казийски
Невероятен текст, който те хваща за гърлото...Сълзи в детските очи, сълзи в очите на Императора, сълзи в моите очи...Това някак трябва са СПРЕ!
За волейболната циркаджийница БФВ, триците и маймуните
За волейболната циркаджийница БФВ, триците и маймуните
Тоя, дето ще играе на няколко първенства, е не мъж (man), а герой!
За малките жестове и големите характери
За малките жестове и големите характери
Великолепен текст - както винаги! Поздравления и за момчетата и за автора!

Харесай ни във Facebook